Ingredienser
4 eggehviter
200 gr. melis
200 gr. kokos
200 gr. melis
200 gr. kokos
Eggehvitene piskes stive med melis som tilsettes litt om gangen.
Vend i kokosen til slutt.
Stekes nederste rille, 170 grader, ca. ½ time.
Vend i kokosen til slutt.
Stekes nederste rille, 170 grader, ca. ½ time.
Tilberedning
50 gr. margarin
150 gr. melis
4 eggeplommer
150 gr. melis
4 eggeplommer
Margarin og melis røres hvitt. Bland inn eggeplommene. Smør kremen over kakebunnen. Sett den i fryseren ca. ½ time. 1 plate kokesjokolade smeltes i ca. ½ dl. fløte. (Ha i noen mintdråper,om ønskelig). Smør kremen over den kalde kakebunnen, og sett kaken tilbake i fryseren.
Før servering piskes 1/3 liter fløte til krem, og has på toppen av kaken
7 kommentarer:
Yummi! Gjett hva jeg fikk lyst på nå..!?:P
SKAL prøves!!!
klem, Janni
Duse Pasteller
Du, dette hørtes vidunderlig godt ut for en kakemons....
Gleder meg
til å prøve!!
God onsdagskveld!
Mvh HC
GJETT om jeg fikk lyst på!!
Oppskriften notert og skal prøves - kanskje i helga? :)
Fin blogg forresten. Legger meg til som følger.
Ha en fin kveld.
Hei og takk for kommentar inne hos meg!:) Heldig du som reiser allerede nå snart! Vi gleder oss masse vi også! Vi skal nok ikke reise så mye rundt, bare en svipp til Havanna tenker jeg. Vi skal jo pleie kjærligheten, hehe:)
Ha en fin kveld videre!:)
Denne skal jeg hjem og bake, bursdagsfeiring hos oss i helgen. Ny kakesort blir spennende! Takk for oppskrift!
Ha en fin dag!
Håper dere liker den ;)
Legg inn en kommentar