onsdag 12. januar 2011

Bountykake ...må prøves :)






Ingredienser
4 eggehviter
200 gr. melis
200 gr. kokos
Eggehvitene piskes stive med melis som tilsettes litt om gangen.
Vend i kokosen til slutt.
Stekes nederste rille, 170 grader, ca. ½ time.
Tilberedning
50 gr. margarin
150 gr. melis
4 eggeplommer
Margarin og melis røres hvitt. Bland inn eggeplommene. Smør kremen over kakebunnen. Sett den i fryseren ca. ½ time. 1 plate kokesjokolade smeltes i ca. ½ dl. fløte. (Ha i noen mintdråper,om ønskelig). Smør kremen over den kalde kakebunnen, og sett kaken tilbake i fryseren.
Før servering piskes 1/3 liter fløte til krem, og has på toppen av kaken

7 kommentarer:

Janniche sa...

Yummi! Gjett hva jeg fikk lyst på nå..!?:P
SKAL prøves!!!

klem, Janni
Duse Pasteller

Fru Tunheim sa...

Du, dette hørtes vidunderlig godt ut for en kakemons....

Dentinista sa...

Gleder meg
til å prøve!!
God onsdagskveld!
Mvh HC

No.15 - Lise sa...

GJETT om jeg fikk lyst på!!

Oppskriften notert og skal prøves - kanskje i helga? :)

Fin blogg forresten. Legger meg til som følger.

Ha en fin kveld.

Camilla`s Castle sa...

Hei og takk for kommentar inne hos meg!:) Heldig du som reiser allerede nå snart! Vi gleder oss masse vi også! Vi skal nok ikke reise så mye rundt, bare en svipp til Havanna tenker jeg. Vi skal jo pleie kjærligheten, hehe:)
Ha en fin kveld videre!:)

Frk. Virrum sa...

Denne skal jeg hjem og bake, bursdagsfeiring hos oss i helgen. Ny kakesort blir spennende! Takk for oppskrift!
Ha en fin dag!

reisegladjente sa...

Håper dere liker den ;)