torsdag 24. juni 2010

En liten oppsummering...

Vel hjemme igjen,i kalde Norge:) (litt for kaldt,men samtidig også godt med den klare luften man ikke får i 35 varmegrader!!
Mexico var supert,og supert var det også å være på "kjærestetur"...
Late gode dager,der man kun trenger å tenke på seg selv (og litt på den andre da :) )!!
Nå var jo ikke alle våre dager like gode ,med feber og bronkitt ble det noen dager strekk ut i hotellsengen..men det er heldigvis det kjekke man husker, OG vi blir nok husket som "the honeymooners" som bodde i suiten på enden..og omtrent ikke var utenfor døren i et par dager...de skulle bare visst at den ene var pasient som syntes veldig synd på seg selv,og den andre lå i sengen og så fotball..


Hjemturen gikk over all forventning..oppgraderte oss til comfort class,og det var det vel verdt !!
Og lykken var stor i Amsterdam, da den ene av oss fikk noen ord med fotballspilleren Zinedine Zidane. (og det var ikke meg,for jeg ante ikke hvem han var,he he)


Alltid godt å komme hjem, men litt vemodig at jentene fremdelses er i Danmark,med tante og onkel..og en hel haug med søskenbarn -De storkoser seg,heldigvis !! Så da er det bare og nyte freden hjemme en stund til...sammen med Dina,som nyter å ha "mor" og "far" for seg selv :)


Nå er det fyr i peisen og filmkveld..(snopeavtalen er opphørt,så det er bare å "hive" innpå..


Vi er enige om at til mexico vil vi dra igjen, utrolig mye å se og oppleve :) Og det skal vi gjøre neste gang..Hvem blir med???


Legger med noen bilder av lokal kunst som lå på senga vår hver dag.."flinke jenta,tenkte jeg..men hvem i all verden kan synes dette er fint å se på"...da det etter hvert viste seg å være nye ideèr hver dag...ble det faktisk litt morsomt.....og da det siste dagen satt en liten "kone" på sengen og leste...da lo vi godt begge 2..Ingen kommentarer: