søndag 13. juni 2010

Champagnelunsj...


Ble til Champagnedag ...
De siste jentene sjanglet ut dørene rett etter 23.30 :)...noen med foccacia brød i hånden og noen med prinsessemuffins ...
Det må vel kalles en vellykket sammenkomst !!


Kjekt å være sammen med så mange sprudlenes jenter!!
Jubelen ble større og større for hver gang en ny flaske ble åpnet med smell !!


Festens vinner ble naturlig nok den sprekeste av oss alle,som først hadde syklet nordsjørittet..


Det som aldri slår feil,er at når kvelden topper seg og formen er på sitt beste,da sniker sangstemmen seg ut i de fleste...og Gud hvor flinke vi er ...og hvor høyt vi kommer ...og hvor flott vi treffer tonene..FANTASTISK !!!   "All by myself" ,i kjent Bridget Jones stil,kan det bli bedre ??? Og selvfølgelig "our last summer"(ja,Randi ,den er nydelig) !!
Jeg ser for meg min skjønne nabo,som faktisk kan synge ,grøsset da det var på sitt verste (eller beste...alt ettersom)...


Takk alle mine skjønne venninner for en super dag !!!
Nå er det tid for å samle opp alle korkene (og de ble det ganske mange av etter hvert ), i hagen....og må nok lure over gjerdet til naboen også , noen korker fyker ganske langt !!! Slik som i fjor,da havnet vel samtlige på feil side av gjerde Ha ha ha !!



2 kommentarer:

hanne sa...

Tusen takk!!!

Jeg hadde det helt supert! Knallgod mat, mye og god champagne, fantastiske venninner med ustemte stemmer (og noen med dårlig musikksmak), og helt til slutt ...... en kjempe klem til deg Martha - du er en fantastisk fabelaktig strålende vertinne ..... jeg gleder meg allerede til neste år!!!

reisegladjente sa...

Så bra :)
Og ja,vi kan kose oss !!!