tirsdag 13. juli 2010

We ♥ london..

Jentetur til London...2 snille mødre og 2 skjønne 15 åringsjenter:)

Dag 1.
Våknet opp i en deilig seng på Cumberland hotell,hvor vi ankom kvelden før. Utrolig flott hotell og rom(som ikke er noen selvfølge i London)..og fantastisk beliggenhet..marble arch..
Frokost på cafe´n på hjørnet..Og satte avgårde nedover oxford street,som er en forferdelig travel plass å være,men midt i smørøyet for jentene!!
Dagen gikk til Topshop,Gap,River Island,Primark,urban outfitters osv..Starbucks selvfølgelig..og lunsj på plaza shopping center(ikke noen spennendes butikker,men veldig greit å spise i food courten her.
Kvelden tok vi for oss TGI på Piccadilly,hadde det helt topp...og avsluttet kvelden med et besøk på pasasje del terror..som ikke var mødrenes ønske.. det er et slags "horror" show, man går liksom rundt i et skrekk kammers..
Jeg var nok litt for tøff i forkant,og formanet jentene om at dette var kun skuespillere ,og ingenting å være redd for..og ingen hadde lov å røre oss..så det kunne da ikke være noe skummelt??
Oh yes!! Oss mødre ble gående bak i siste gruppe..og skrekk og gru..ikke høye i hatten da disse fæle skapningene kom løpende etter oss med skrik og bråk og motorsag o.l i hånden...
Ble en del hyling,og skremte vettet av han stakkars unge mannen foran oss ,som var alene og var sannsynligvis reddere enn oss i utgangspunktet!!!
Ja ja..vi kom hylende og ramlende ut døren,og rett ut i et senter..med folk ståendes rundt omkring..morsomt:)

Dag2
Etter en diskusjon med "poden",om hvorfor det ikke er lurt å traske rundt i storby på høyehæler,kom vi oss avgårde igjen(på flate sko)..frokost på samme plass,og satte kursen mot piccadilly,hvor vi skulle kjøpe billetter til mamma mia. Og for de som ikke vet det ,kjøp alltid billetter på teateret,halv pris ...det går også an å kjøpe på half price ticket boot,men de sier ofte de er utsolgt og at de ikke har billig billetter til akkurat den forestillingen du skal på..mye bedre å kjøpe direkte på teateret!

Etter mamma mia billettene var i boks( "poden" min og jeg hadde sett den før,,men ville våre venninner skulle få oppleve det), satte vi avgårde på sightseeing,30 gr og jenter som heller ville shoppe(forstålig nok)..men man må jo kunne komme hjem og ha sett noe av det London har å by på.. Big Ben,Buckingham palace,St James`s park, tok taxi til Oxford street,og litt shopping før vi skulle tidlig ut og spise på Planet Hollywood,etterfulgt av Mamma Mia,som er fantastisk!!

Vi hadde fått overtalt jentene til at vi skulle gå hjem denne kvelden,deilig temperatur var det og deilig å være ute..og ikke for langt å gå.. om man har gode sko:) Det hadde 3 av oss ,men ikke min "lille" skjønne,hun nektet å ta av de høyhælte skoene(som hun hadde hver kveld,og det er jo helt greit),men praktisk som jeg er hadde jeg flip flops med i veska til henne..men no chance. Hun slet seg hjem på disse høye skoene, man kan vel si at det ikke var noe syn på slutten,lut i ryggen og vondt i bena,og klaget over å måtte gå hjem!! Streng mor ha ha:)

Dag 3
Frokost stamplassen ble det igjen,og i dag sto Notting Hill på listen,gikk langs hele Hyde park,hadde en liten pause på starbucks da vi kom frem, og koste oss i Portobello road i en forferdelig varme(ikke lov å klage ,men ..), koselig ,men og travel gate..og gikk helt grazy på cath Kidston...kom ut med noen poser(som ikke var helt lette heller),ikke praktisk så tidlig på dagen..
fant oss en koselig lunsj plass,ute i skyggen:)
Taxi til en butikk nær Holland park som heter The Cross,den hadde jeg klippet ut i elle interiør en gang for lenge siden..hadde store forventninge her..men kom tomhendt ut, følte meg kanskje litt ferdig shoppet og:)

Taxi videre til kensington high st..og så videre hjem til hotellet!
Hard Rock på kvelden(jentene fikk selvfølgelig bestemme hver kveld,det var jo deres tur:)

Dag 4 og siste dag
Siden flyet vårt ikke gikk før sent på kveld,hadde vi jo hele dagen ,og siste innspurt.hadde egentlig ikke plass til mer ,men ble jammen en del poser denne dagen også!! Men jeg fikk kjøpt meg cabinkoffert,som jeg har hatt lenge lyst på. Og da fikk jeg "stappet" en del ned i der og..

Victoria station,og gatwick express.. og vips så var vi hjemme igjen!!

Knall kjekk tur:)


2 kommentarer:

Anonym sa...

savner london <3
fra charlotte

reisegladjente sa...

Me too :)