fredag 7. september 2012

Zanzibar
Zanzibar
Føltes som en god mix av steder som jeg har vært før..India,Cuba,Costa Rica..
Stonetown var en kul plass å være..rusle rundt i trange smug,lyder.lukter og fullstendig kaos..slik som vi liker det!! Vi bodde på hotel palace ,et lite hotell med nydelige rom og god service!!

Etter 2 netter her dro vi til nungwi helt i nord,der var vi dessverre ikke fullt så heldige .Vi hadde valgt et lite hotell som ble anbefalt i elle for noen år siden..Rommet var som å gå inn  i et mørkt hull,aldeles forferdelig!! Det var fuktig og skittent,og jeg gikk"rett i kjelleren"...heldigvis  snur jeg ganske raskt og kan raskt le av ting istedet..Vi hadde 4 dager med lange dager på stranden(som ikke var en kritthvit paradisstrand) Det som var fint på denne plassen var at den også ble brukt av de lokale,barn og unge koste seg på stranden med fotball, turn og lek.
Zanzibar er en fin mulighet til å kombinere strandliv og safari,men jeg vil valgt å legge pengene i et flott hotell da..
Og en ting som var virkelig nydelig her var lyset..jeg har aldri sett lignendes..helt fantastisk!!

3 kommentarer:

Marie sa...

Hei! Her er det jo innlegg fra Zanzibar... Ser herlig ut! Ville du reist dit igjen? (på et bedre hotell vel og merke)?
Klem Marie

Martha sa...

Marie :) jeg ville nok ikke dratt tilbake :)
Strendene er ikke like fine som andre steder har jeg hørt med andre nå i ettertid.Tror dere ville blitt skuffet,som er vant til seychellene..Lamu er visst å foretrekke istedet for Zanzibar,har jeg og lest..
Vi fikk og ødelagt hver frokost og lunsj av fluer som var overalt.. Jeg drømmer om maldivene igjen!! Men kunne tenke meg å prøve seychellene..drar dere alltid til samme sted der??

Klem:)

Marie sa...

Ok. Nei da spørs det vel om vi ikke velger noe annet enn Zanzibar neste gang vi skal ut på tur...

Maldivene er jo herlig! Var på Kuredu (ikke den beste øya, for stor), men kunne virkelig tenke meg å prøve en av de mindre, bedre øyene.

Vi har bodd både på Praslin og La Digue, og synes La Digue er det aller beste, selv om hver øy har sin sjarm. Men på La Digue er det mer atmosfære og ekte synes vi... Da må du i såfall bo på Le Domaine de L´Orangeraie, oppi åsen... Vi var så heldig å bo i President villaen på toppen, helt vanvittig utsikt. Ellers er det jo mange andre flotte øyer der også, men de har ikke vi bodd på. Men hold deg unna hovedøya, Mahe. Har ikke bodd der selv, men har hørt fra flere at den ikke er så idyllisk og vakker...
Si hvis du tar turen så skal jeg gi deg mange tips om hva dere bør se/gjøre ;)

God tur til NY :)