torsdag 6. september 2012

Kenya
Kenya:
Nairobi-lake nakuru-masai mara

Lake nakuru var en stor skuffelse,det store trekkplasteret skal visst være rosa flamingoer ,og det er nok et fantastisk syn..vi var ikke så heldige :(

7 timer i bil på vei til Masai mara gikk overraskende fort,det er jo så mye å se av små landsbyer langs veien og masse nydelige motiv,akkurat slik vi elsker..men nå er det slik at bilder blir ikke bra i fart,og sjåføren lite villig til å stanse(vi burde syklet rundt på feriene våre,for vi ser nydelige motiver overalt..og spesielt langs veiene )

2 netter på kekoorok lodge,midt ute i villmarken uten gjerder,med egen hippo dam på stedet,bare det var verdt alt..snakk om kule dyr,og lyden de lager ...sukk... :) De høres ut som de ler...uforglemmelig!!

Fine rom,god mat&service og 3 gamedrives uten å ha sett noe av det vi kom for..man blir fort lei sebra og gnuer for å si det slik..Men på den 4 og siste gamedriven ble det full klaff...løver,gepard og leopard..for et kick!! Oh joy!!!
Glemt var pessimismen og vi sovnet nok smilendes!!

Vi har hatt en nydelig tur(zanzibar kommer ),men jeg tror nok sør afrika får en større plass i hjertet mitt enn Kenya..Det kommer nok av at der hadde vi 5 stjerners luksus lodge og en helt magisk& uforglemmelig opplevelse. Og det har jeg allerede bestemt meg for ..at neste gang jeg drar på safari..og det gjør jeg ,da blir det toppklassen igjen!! Botswana blir det neste gang,og det er stor sannsynlighet for at jeg,helt alene, melder meg på en tur til safari.as som virkelig kan dette,liten gruppetur med kun det beste og jeg kan bare bli med å nyte !!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som du har hatt en fantastisk tur! Du har for øvrig være på flere av de samme stedene som jeg var i 2002, og ja; vi fikk se flamingoene:) Lekkert syn!

Skal si du reiser mye - har sett igjennom innleggene dine siden i vår, og det er jammen meg mange reiser:) Heldige deg:)

Marie sa...

Så gøy å få se bilder... Jeg ELSKET Kenya. Men har kjempe lyst til å dra til sør afrika også... Mulig, mulig det blir en tur sent neste høst...

Gleder meg til Zanzibar bildene og til å høre hva du synes. Vi har vurdert flere ganger å ta turen dit, men vi har alltid omstemt oss sånn i siste liten og heller reist andre steder... Men har liksom aldri helt klart å legge fra meg tanken om en tur dit...

Klem Marie