fredag 12. august 2011

Et lite London sammendrag..

Turen ble ikke helt slik som den skulle ,Martine har vært syk hele tiden..så vi har gjort ting i små doser..men vi har alikevel kost oss...Da vi skulle ta taxi fra togstasjonen til hotellet mandag kveld..nektet sjåføren å kjøre oss til Bayswater..han sa det hadde t.o.m vært opptøyer i det området..etter masse overtalelse fikk jeg han med på å kjøre oss så langt han kunne,uten at jeg hadde en plan videre..men var liksom ikke noe alternativ å stå alene på stasjonen i mørket...En stund så jeg for meg martine og meg vandre gatelangs med kofferter på slep he he..men det endte godt..han sjekket opp via radioen sin..og fikk oss trygt frem.. Og jeg var overlykkelig!!!
Roen senket seg da vi steg inn på Hempel..en liten perle av et hotell!!

Anbefales på det sterkeste..rolig og fint,og en super service..men normalt alt for dyrt..nå hadde de et flott sommertilbud..og det er veldig vanlig.. lurt å sjekke litt rundt..(vi bestilte direkte fra hotellet)
Ellers ble det litt shopping,i små doser..Martine har ikke klart å spise ,og jeg har spist dobbelt så mye som jeg pleier..(noen måtte jo spise opp det jeg bestilte til Martine i håp om at hun skulle få i seg noe...)
Fikk med oss Lion King..fin oppsetning..men jeg må nok innrømme at jeg ikke er noe særlig glad i musical..
Siste dagen vi hadde bestilte vi frokost på sengen,og Martine  fikk fixet negler og bryn..

3 kommentarer:

almondandbeans sa...

wonderfull hotel, i think you had a great stay.......

Marie sa...

Det hotellet å jo utrolig lekkert ut! Synd Martine ble syk, men bra dere klarte å hygge dere alikevel :)
Klem Marie

Hanne sa...

2 fine damer .... med fine vesker :)