torsdag 21. juli 2011

Maldivene eller Mauritius???

Vinterferien til Charlotte og meg går til en av disse...Men klarer ikke helt bestemme meg..

Alle tips mottas med stor takk!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Both Please! ;o)
Kan tyvärr inte ge nåt konkret råd. Har aldrig besökt de ställena. Men kanske ni måste lotta om det helt enkelt. Eller är ett ställe billigare än det andra, har ett ställe mer intressanta platser att besöka?
Svårt det där...

4childrenorganic sa...

Hei Martha,
Kan anbefale begge steder - helt fantastiske feriemål!
Nå skal det sies at det er veldig mange år siden jeg besøkte Maldivene, og mye har nok skjedd der på disse årene. Jeg mener bestemt øya jeg bodde på het Furana, og den gang var det et forholdsvis lite resort. Det var enkelt, men komfortabelt. Kritthvite strender, og helt krystallklart vann med fargerike korallfisk. De aller fleste av gjestene drev med dykking på dagtid, og man traff dem kun ved måltidene. Derfor fikk man følelsen av å ha en paradisøy helt for seg selv. En ferie fylt med strand, sol og bad, palmer og hengekøye og god mat. Jeg var på Maldivene i en uke, i kombinasjon med Sri Lanka, og det var i grunnen nok da det er grenser for hvor lenge man kan leve slaraffenliv. Jeg googlet litt for morro skyld, og det ser ut som om det nå er Sheraton som eier, og har utviklet resorten videre. I dag finnes det jo så mange flotte resort på Maldivene med alle mulige faciliteter, og det er klart det blir en litt annen form for ferie enn det jeg hadde der - men strendene er de samme.
Mauritius er jo en større øy med muligheter for noe mer aktiviteter, men mye vil nok likevel foregå i og rundt resorten. Her finnes så mange fantastiske resort å velge blandt! Jeg har bodd på flere av dem. Har også reist dit med små barn - noe som kan anbefales!
Martha, uansett hvilken øy du velger så er jeg sikker på at dere vil få en fantastisk tur!
Hilsen Anna
(som også er en reiseglad jente)