tirsdag 18. januar 2011

En reise´s små fantastiske øyeblikk...
For 1 år siden var  min reisevenninne og jeg i India :)
Turen var absolutt amazing,  jeg sitter igjen med et hav av minner , opplevelser og inntrykk...
men det er spesielt 2 små tilfeldige opplevelser som sitter ekstra godt...


Første dag i dette store og fremmede landet,på en togtur til Agra,Taj Mahal..ble jeg sittendes ved siden av denne skjønne damen, vi  pratet oss gjennom hele turen på de 3 timene... Hun fortalte om landet sitt ,kulturen og alt jeg ønsket å vite..


Hun hadde medbrakt lunsj med seg,som hun insisterte på å dele med meg....Mens jeg diskre`dyppet hendene mine i antibac nede i sekken, la hun en  serviett i fanget mitt og forsynet meg med den beste maten jeg hadde under hele oppholdet :)


Kommer aldri til å glemme denne togvennen min:)


En annen flott opplevelse var da vi en dag i Goa satt på en folketom strand,og fikk øye på et skilt med cafe,healing og yoga..


Nysgjerrige følgte vi stien opp til en bakketopp..og der var den søteste lille cafe`n..fylt med "finne seg selv mennesker",og en herlig atmosfære..her hadde jeg den beste chaien jeg noen gang har smakt ...


Det stedet håper jeg at jeg vil komme tilbake til en gang....

13 kommentarer:

Marthe sa...

For en utrolig fin opplevelse du har hatt der i India! Fy søren, unner deg virkelig denne gode opplevelsen! Ta vare på det i hjertet ditt :-)

Emidoras verden sa...

Kan tenke meg du hadde en fin tur.
Dattera var på Asiareise 4 uker i sommer, bla.i India og hun forteller det samme. Om hyggelige og gjestfrie folk.Mye fattigdom,men selv da har de omsorg og hjerte til å dele med seg..
Klem fra meg..

Unknown sa...

Så nydelig, tenker nok den damen sitter fast i minnet ditt;) Jeg har så lyst å reise til India, en dag må det bare skje.

linn sa...

å, for nokre opplevelsar! Heldig du er :O)
Var nydeleg å lese.

Kjekt at du la att eit spor på bloggen min ;O)

Ønsker deg ein fin-fin kveld.

Martha sa...

Takk for koselige kommentarer:)

Ja, India er helt fantastisk ..og jeg vet jeg kommer til å dra tilbake !!

Duse Pasteller sa...

Høres utrolig spennende ut!!! Takk for at du deler!:)

Klem
Duse Pasteller

Pia sa...

Kunne også tenkt meg å reise tilbake til India, Goa hadde vel vært det greieste med unger, vil jeg tro...
Jeg var ikke oppe i nord, så jeg kunne gjerne ha tenkt meg å sett Taj Mahal. Jeg var i sør-India, men hadde også et stopp i Mumbai (eller Bombay,som det da het...) India er jo nesten som en verdensdel!

STYLIZIMO sa...

Takk for hyggelig hilsen hos meg :)
Så gøy med litt reisetips. India er et sted jeg ikke har vært ennå, men et sted jeg virkelig kunne tenkt meg å reise til.
Ha en god dag!
klem Nina

helen og gutta sa...

India er ett sted jeg absolutt kunne tenkt meg å reise til, så spennende og annerledes. Slike hendelser som ikke er ventet er det som er med på å gjøre turen enda mer perfekt. KJempespennende å få snakket med de som hører til på stedet, får ett helt annet inntrykk av landet og folkene som bor der

Martha sa...

India er virkelig fantastisk :)Inntrykkene står i kø....

Taj Mahal er magisk..helt ubeskrivelig!!
Jeg var også i sør,,men likte faktisk Goa bedre(og det hadde jeg ikke trodd).
Vi bodde 2 steder i Goa..like fantastiske begge to..og da jeg reiste hjem,kjøpte jeg et reiseblad i Delhi...der sto begge plassene nevnt på listen av de 10 beste beach hyttene i Goa..Litt stolt da,som hadde håndplukket de på forhånd:)

Neste gang jeg drar til India vil jeg til Rajasthan..

Klem Martha.

[ barn i heimen ] sa...

Friste veldig med utenlandstur te fjerne himmelstrøk! Va i SørAfrika (for mange år siden) - og det va fantastisk!! Har lest om elvetur med barn i India...men våre må nok bli enda litt større først:)

Fru R. sa...

Hei
Takk for koselig hilsen hos meg.
Snakket om India i dag på jobben, en kollega reiste dit nettopp og skal være i India i 2 uker. Dette måtte vært fantastisk å oppleve Inda...så kanskje en gang.
Ha en fin kveld
Klem

Anonym sa...

Vad underbart det låter, och vilka fina minnen!
Min syster rekommenderade dni blogg för mig, i och med att jag oxå reser en del tyckte hon att jag skulle komma innom här. =o)
Var i Indien för några år sen, och filmade en hel del. Har tyvärr inte fått tiden till att få ihop några videos, förutom en som du kan se här: http://vimeo.com/6789544
Vi besökte oxå taj Mahal, men det var bara värt det i de första sol timmarna på morgonen, sen kom det alldeles för mycket folk.
Ser fram emot att läsa mer på din blogg!
=o)