lørdag 27. november 2010

Juleønske :)

Etter å ha sett på skal vi danse..og hvor nydelig Aylar var med sitt burberry skjerf..skal jeg jammen ønske meg et nytt til jul !!!! Mitt er gammelt og slitt..og på tide med et nytt,synes jeg...sammen med en fin grå genser :=)


God helg til alle !!

8 kommentarer:

helen og gutta sa...

tusen takk for koselig hilsen inne hos meg, takk det samme :-) Jeg ser at du er glad i å reise, det er virkelig jeg også. Det er noe eget med det å komme til ett fremmed sted, prøve forskjellig mat oppleve deres kultur og ikke minst shoppingen. ønsker deg en koselig adventsøndag videre. Idag skal vi på julegrans tenning her i bygda, det gleder vi oss masse til. kLem Helen

Ingrid Tunheim sa...

Burberryskjerf er alltid klassisk og fint. Jeg har også et i ull, men ønsker meg et litt tynnere også og så har jeg lyst på Burberry veske....og kjøpte meg Burberrystøvler da jeg var i London for litt siden.

Ha en fin adventstid.

Helene sa...

Hei! Takk for hilsen inne hos meg :) Det er så koselig å få muligheten til å oppdage nye blogger, så nå skal jeg titte litt her inne :)

Unknown sa...

Krysser fingrene for at du får det til jul:) ha en fin kveld

Betti sa...

....jeg så og bildet av Aylar....og tenkte FOR et pent skjerf :)...også tenkte jeg videre: ....ojjj, jeg HAR jo det skjerfet! Kjøpte det i London i fjor! Skal hinte til Herr Gilje neste gang jeg ser ham...:o)

Martha sa...

Gjør det du Betti...Jeg har forresten vært å sett etter,men finner ikke akkurat den typen..
Kanskje jeg må vente til neste utenlandstur :)

Betti sa...

Jeg har heller ikke sett skjerfet her i Norge; men har alikevel sett flere som har det! ....det er jo steinfint med de store rutene !! Det var et kjærlighet ved første blikk skjerf for meg ...<3

Unknown sa...

Ja, det er så pent det skjerfet. Jeg skal jammen meg ha det på ønskelisten min jeg også;)

Koselig at du vil være med på min lille førjul-komkurranse:)