fredag 27. august 2010

Godt med fredagsfølelse..

Meg og en liten snorkende hund i sofaen,helt herlig...jentene er ute på vift :)
Og gode venninner på chatten på fb innimellom!!


Venninnebesøk til lunsj,med litt New york planlegging:)
Begge klare foran macèn med kredittkortet i hånden....shoppe på forhånd og få levert til leiligheten vi skal ha,det er en super ting...Det er veldig praktisk og veldig gøy når vi ankommer...rene julaften.  Snakker av erfaring.


Men lykken tok brått slutt-da vi endelig var ferdig på Bloomingdales,gått til kasse ,fyllet inn shippingadresse,fyllet ut kredittnr opplysninger,begynner på billingadresse-da ser vi at det ikke går an å bestille fra Europa,ganske så kjiptt!! (og jeg mener bestemt at det har jeg gjort før,men men)


Vi gir oss selvfølgelig ikke- jeg skal kjøpe Canada-goose jakke,(veldig fornøyd etter jeg fikk høre at de allerede hadde fått dem på Rolfsen,for da kunne jeg prøve størrelsen...og det gjorde jeg i det øyeblikket de åpnet i dag )


Av alle online stores som man finner på Canada-goose siden, er det kun en som har den jeg vil ha i riktig størrelse og farge,  optimistisk begynner jeg å fylle ut,alt går som smurt...får bekreftelse på mail,og er overlykkelig helt jeg får en ekstra mail om at p.g.av nye datasystemer og forandringer,kan de ikke sende til en annen shipping adresse enn billingadressen..NEEEEEEEEI !!!  Er det mulig?????? "så da sender vi jakken til adressen i Norge!!  NEEEEEEI igjen...da er jo hele vitsen borte...da kunne jeg like godt kjøpt den her,til full pris...


Ja ja ,kanskje det ikke var meningen at jeg skulle hatt akkurat den ;(  men jeg finner nok en løsning!!


Ønsker dere en super helg :)

Ingen kommentarer: