fredag 1. oktober 2010

Pleier ikke være klønete...

Men...klarte faktisk å søle et stort vannglass over mac`en  i går...Er det mulig?????
"Freste"avgårde inn til Eplehuset med en dryppende maskin under armen...Den kan muligens fikses..og heldigvis har vi "tabbeforsikring"...men dyrt blir det alikevel,med en stor egenandel...men men..det jeg var mest redd for var hardisken..men ser ut til at bilder og film er reddet..jeg skal hente den nå..og det må si ..maken til service..2 timer etter innlevering fikk jeg melding at den eksterne hardisken med mitt innhold på, var klart til henting!! Slett ikke verst :)
Og mens jeg alikevel var på Eplehuset i går..fikk jeg kjøpt meg en ny stasjonær mac !! Kan jo ikke være uten maskin,jeg som har tatt på meg ansvar for bilder og film fra New york turen..he he :) Når sant skal sies..så hadde vi tenkt å kjøpe ny!! Så det var ikke helt snakk om noe impulskjøp :)


Ha en super helg alle sammen  ♥♥♥

2 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Ååå, gratulerer med ny mac...Min bedre halvdel har en bærbar en, og det ønsker jeg meg også...jeg har bare en liten Eee, men den tar jo liten plass i bagasjen også da...

Ha en superflott helg selv med dårlig vær.

Fru Tunheim sa...

Hei, her er jeg igjen.Spis Lev Elsk er det bare å dra for å se, men jeg synes den til tider var så kjedelig at jeg hadde problemer med å sitte stille. Indiaoppholdet som du gleder deg til, var det partiet som var det treigeste av alt. Noen forlot faktisk også kinosalen. Filmen tok seg opp da hun kom til Bali og omgivelsene i Italia var bare vakre. Jeg møtte en kollega i dag som synes filmen var helt herlig, så det er bare å kjøpe billetter. Å se film er jo veldig subjektivt.

Ha en fin kveld og god filmfornøyelse.